Nieuwsbrief

Open huis Van Slooten Tweewielers

PEIZE - Ach man moet dat nou.., ik ben niet zo van de foto's reageert fietsenmaker Jelke van Slooten als hem gevraagd wordt even te poseren in zijn vernieuwde fietsenzaak.

Vrijdag was het tot 20.00 uur Open Huis bij van Slooten Tweewielers. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje konden de inwoners van Peize de vernieuwde winkel komen bekijken. Door de verhuizing van Marie Louise kon van Slooten begin dit jaar zijn pand prachtig uitbreiden. De winkel is nu een echte toonzaal waar van Slooten, 'Ik kan elke fiets leveren', zijn assortiment kan tonen. Ook in de werkplaats waar het onderhoud aan zowel gebruikte als nieuwe fietsen plaats vindt is vergroot.

Ter gelegenheid van de start van het nieuwe fietsseizoen en de vernieuwde winkel is het bij van Slooten tot en met 31 maart grabbelen tot wel 20% korting.

Bron: DitisPeize.nl, 25 maart 2011


Van Slooten Tweewielers gaat voor service

PEIZE - Peize heeft een nieuwe fietsenzaak aan de Hoofdstraat. eigenaar Jelke van Slooten heeft het sinds de officiële opening, vorige week, al aardig druk. Zelfs Amerikanen hebben de zaak al ontdekt.

"Ja, dat was een leuke binnenkomer", begint Jelke van Slooten zijn verhaal. "Die Amerikanen kwamen uit Texas en waren hier op fietsvakantie, maar de banden waren niet zo hard. Ik heb ze even letterlijk wat 'lucht' gegeven én een cadeautje. Ze vonden het zo geweldig, dat ze contact wilden blijven houden". En dat is precies waar Van Slooten naar toe wil: service verlenen, in alle opzichten en de klant helpen. "Voor kleinigheidjes als een bandje oppompen of een zadel hoger zetten rekenik geen kosten". Die service gaat verder: "In principe ben ik hier van dinsdag (maandag is de zaak gesloten) tot en met zaterdag. Ook heb ik een klantenkring uit Roden. De kapotte fietsen gaan mee in de bus naar Peize, waar ik ze repareer en lever ze weer thuis af".

Fietsen is een passie van de in Roden woonachtige Jelke van Slooten. "Ik heb mijn opleiding genoten bij een fietsenzaak in Haren, voor zowel reparateur als fietsenverkoper. Ik had een reguliere baan als chauffeur. Maar het fietsen bleef 'kriebelen'.

De zaak draait voornamelijk om de 'dagelijkse rijwielen', voor groot en klein. "Ik ben dealer van Batavus, Sparta en Loekie, maar kan ook andere merken leveren. Daarnaast verkoop ik tweedehands fietsen". Voor onderdelen en reparaties bent u ook op het goede adres. Op het vroege tijdstip van het interview zijn de eerste klanten er ook al. Jelke ziet dit jaar als opstapje, maar mag tot nu toe niet klagen over de klandizie.

Bron: De Krant, 11 juni 2008


 

[profiler]
Memory usage: real: 14942208, emalloc: 14183440
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem